Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Profesionalism in constructii

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rigole de pardoseala din INOX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Confectionate din otel inoxidabil, rigolele sunt utilizate pentru drenarea apelor de pe pardoseli si descarcare/ evacuarea in sistemul de canalizare.
Acest tip de drenaj are aplicatie practica in industria alimentara (fabrici de bere, abatoare, fabrici de lapte), industria chimica, restaurante, spitale etc. de asemenea, sunt utilizate cand reglementarile sanitare si/sau procesele tehnologice impun sisteme de drenaj din otel inoxidabil, datorita cerintelor stricte de igiena sanitara.

Rigolele standard de drenaj sunt fabricate intr-o gama larga de dimensiuni si forme.

Sunt produse la comanda, prin colaborarea directa dintre client, inginerul proiectant si specialistii ATT.
Rigolele standard sunt confectionate din otel tip AISI 304 sau AISI 316 cu grosimea de 2 mm, cu panta de inclinare incorporata.

Rigole compacte de drenaj

Rigolele compacte de drenaj reprezinta o metoda ieftina si eficienta in cazul debitelor mici de apa.
Sunt utilizate in camerele cu condens sau cu sisteme de aer conditionat (brutarii, fabrici de lapte, piscine), pentru delimitarea spatiilor umede de cele uscate.

Rigolele compacte sunt confectionate din otel inoxidabil cu grosimea de 1,5-2 mm.

Rigolele pot fi cu panta incorporata si pot fi adaptate inaltimilor diferite de pardoseli.

Drenajul apelor prin aceste canalese poate realiza prin stuturi de evacuare sau prin sifoane de pardoseala echipate cu cos de gunoi. Lungimea standard a rigolelor cu o singura evacuare nu trebuie sa depaseasca 10 m.

Rigolele sunt echipate cu diferite tipuri de gratare, in functie de clasa de sarcina: tip grila, cu fante sau capace compacte.

In mod obisnuit, tronsoanele mai lungi de 4 m sunt imbinate prin flanse de etansare cu garnitura. In functie de preferintele cientilor, rigolele pot fi conectate cu alte componente de drenaj cum ar fi sifoanele de pardoseala sau canale compacte.

Cel mai utilizat tip de gratar pentru acoperirea rigolelor sunt gratarele tip grila, antialunecare.

Tronsoanele mai lungi de 4 m sunt imbinate prin flanse de etansare cu garnitura. In cazul rigolelor cu panta incorporata, inaltimea acestora creste direct proportional cu lungimea lor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura